KURSER
akvarellkurser nära Kivik på Österlen

Välkommen på konstkurs!

Att komma till Ateljé Ekberga på Österlen och gå på konstkurs kan vara en upptäcksresa i färg och form.   Ett sätt att hitta sin inneboende kreativitet och sitt konstnärliga uttryck. Med personlig och entusiastisk handledning kommer du och dina kurskamrater arbeta tillsammans i en unik miljö. En kreativ oas i Österlen där ljuset och färgerna är legendariska.

Vi arbetar i den stora konstateljén i logen där det naturliga ljuset från omgivningen flödar genom stora glasportar.

När vädret tillåter serveras fika och lunchen under körsbärsträdet på den kullerstensbelagda innergården. Ni kanske bor på något av de många närliggande B&B eller på vandrarhemmet.

 

Är du intresserad av en konstkurs, undrar över något eller vill ha tips om boende, och hur du tar dig hit så hör gärna av dig till Ylva. Telefon 0708-775462. Du kan även kontakta Ylva här.

 

Varmt välkommen!

 

akvarellkurser nära Kivik på Österlen

AKVARELLKURSER 2019

Välj mellan flera olika kurser

EXPERIMENTELL AKVARELL I - tema landskap & natur


6 - 9 juni 2019 (fullsatt, endast reservplatser)

12-15 september 2019


Vi arbetar lustfyllt och frejdigt, inget är förbjudet – allt kan utforskas. Vi leker med akvarellpigmentens inneboende karaktärer och egenskaper. Vi använder oss av tryck, prägling och collage, allt för att skapa spännande bilder och berättelser. Konstkursen vänder sig främst till dig som har grundkunskaper i akvarell. Personlig handledning varvas med demonstrationer och uppgifter. Grundkunskaper i akvarell är en förutsättning.

EXPERIMENTELL AKVARELL II - tema ansikten & organiska former   


13-16 juni 2019


19-22 september 2019


Vi arbetar med akvarellens spännande möjligheter. Från föreställande till mer abstrakt. Landskap, ansikten och organiska former inspirerar oss till nya konstnärliga språng. Vi använder oss av tryck, prägling, collage och mixed media i bilderna. Grundkunskaper i akvarell är en förutsättning.

ABSOLUTE BEGINNER   


2-5 juli – INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS


Drömmer du om att hitta konstnären i dig, att få utforska din inre kreativitet och se var den tar dig. Vill du prova på olika tekniker som akvarell, teckning, collage på ett kravlöst och lustfyllt sätt. Då är den här kursen till för dig. Demonstrationer och uppgifter varvas med personlig handledning och gemensamma genomgångar. Ett grundmaterial ingår i konstkursen och förslag till kompletterande materiallista skickas innan kursen börjar.

'WILD & CRAZY' - hitta Ditt unika uttryck!


27-30 juni 2019

26-29 september 2019

Vi fortsätter att arbeta experimentellt med akvarellen. De olika pigmentens karaktär och säregna kvalité tas till vara i måleriet. Fokus ligger på att utveckla ditt måleri och unika uttryck. Föreställande till abstrakt. Teknikövningar och eget måleri varvas med samtal enskilt och i grupp. En kurs som passar dig som gått experimentell akvarell.

konstkurs Österlen
konstnär Ylva Molitor-Gärdsell
akvarellkurs Ateljé Ekberga Österlen
målarkurs Ateljé Ekberga Österlen
akvarellkurs ateljé ekberga österlen
målarkuurser Ateljé Ekberga Österlen
konstrundan Ateljé ekberga Österlen
konstkurser på Ateljé Ekberga Österlen

KONSTUTSTÄLLNINGAR 2019


KONSTRUNDAN  19 - 28 april

SOMMARUTSTÄLLNING 20 juli - 4 aug

 

Öppettider 2019

Öppet vid ovan utställningar vardagar 13-17 och helgdagar 10-18.

Copyright © 2018, All Rights Reserved

BESÖKSADRESS


Axel-Nils Strädde 2

Södra Mellby (nära Kivik)

+46 708 77 54 62

info@ekberga.se