KURSER
länk går till startsidan Hem

Välkommen på akvarellkurs!

Att komma till Ateljé Ekberga på Österlen och gå på konstkurs kan vara en upptäcksresa i färg och form.   Ett sätt att hitta sin inneboende kreativitet och sitt konstnärliga uttryck. Med personlig och entusiastisk handledning kommer du och dina kurskamrater arbeta tillsammans i en unik miljö. En kreativ oas i Österlen där ljuset och färgerna är legendariska.

akvarellkurs på Österlen

Vi arbetar i den stora konstateljén i logen där det naturliga ljuset från omgivningen flödar genom stora glasportar.

När vädret tillåter serveras fika och lunchen under körsbärsträdet på den kullerstensbelagda innergården. Ni kanske bor på något av de många närliggande B&B eller på vandrarhemmet.

 

Är du intresserad av en konstkurs, undrar över något eller vill ha tips om boende, och hur du tar dig hit så hör gärna av dig till Ylva. Telefon 0708-775462. Du kan även kontakta Ylva här.

 

Varmt välkommen!

 

akvarellkurser nära Kivik på Österlen

AKVARELLKURSER

Välj mellan flera olika kurser

EXPERIMENTELL AKVARELL I

6 - 9 juni 2019 (avslutad)

12-15 september 2019 (avslutad)

Vi arbetar lustfyllt och frejdigt, inget är förbjudet – allt kan utforskas. Vi leker med akvarellpigmentens inneboende karaktärer och egenskaper. Vi använder oss av tryck, prägling och collage, allt för att skapa spännande bilder och berättelser. Tema för kursen är landskap och natur. Konstkursen vänder sig främst till dig som har grundkunskaper i akvarell. Personlig handledning varvas med demonstrationer och uppgifter. Grundkunskaper i akvarell är en förutsättning.

EXPERIMENTELL AKVARELL II

13-16 juni 2019 (avslutad)

19-22 september 2019 (fåtal platser kvar)

Vi arbetar med akvarellens spännande möjligheter. Från föreställande till mer abstrakt. Landskap, ansikten och organiska former inspirerar oss till nya konstnärliga språng. Tema för kursen är organiska former och ansikten. Vi använder oss av tryck, prägling, collage och mixed media i bilderna. Grundkunskaper i akvarell är en förutsättning.

EXPERIMENTELL AKVARELL 2020 

12-15 september 2020 (extrainsatt kurs)

19-22 september 2020 (fulltecknad)

En kombination av tidigare Experimentell Akvarell I & II. Tema landskap, natur och organiska former samt en dag då vi arbetar med ansikten. Grundkunskap i akvarell är en förutsättning.

'WILD & CRAZY'

27-30 juni 2019  (avslutad)

26-29 september 2019 (fulltecknad)

24-27 september 2020 (fåtal platser kvar)


Vi fortsätter att arbeta experimentellt med akvarellen. De olika pigmentens karaktär och säregna kvalité tas till vara i måleriet. Fokus ligger på att utveckla ditt måleri och unika uttryck. Föreställande till abstrakt. Teknikövningar och eget måleri varvas med samtal enskilt och i grupp. En kurs som passar dig som vill hitta ditt unika uttryck.

konstkurs Österlen
konstnär Ylva Molitor-Gärdsell, Österlen
akvarellkurs Ateljé Ekberga Österlen
målarkurs Ateljé Ekberga Österlen
akvarellkurs ateljé ekberga österlen
målarkuurser Ateljé Ekberga Österlen
konstrundan Ateljé ekberga Österlen
konstkurser på Ateljé Ekberga Österlen

KONSTUTSTÄLLNINGAR 2020

KONSTRUNDAN  10 - 19 april

SOMMARUTSTÄLLNING 11 juli - 2 aug

 

ÖPPETTIDER 2020

Vardagar 13-17

Helgdagar 10-18

BESÖKSADRESS

Axel-Nils Strädde 2

277 35 Kivik

+46 708 77 54 62

info@ekberga.se

 

Dela gärna

Copyright © 2019, All Rights Reserved