Workshops
länk går till startsidan Hem

Kreativa Workshops

Förändring och ovisshet är för en konstnär ett konstant stadie dvs. som konstnär lever du hela tiden i flux och känsla av ovisshet och kaos. Som konstnär är det då viktiga är att hitta ett förhållningssätt, en arbetsprocess, som gör att man kan gå vidare. Den konstnärliga processen är i sig metodisk, idéer dyker inte alltid upp av sig själv, utan kreativitet bygger på att hitta nya spännande kopplingar som inger nya idéer. Att utsätta sig för okända situationer, miljöer, osv. inspirerar och skapar dessa kopplingar.


Att måla akvarell kräver kunskap om de olika pigmentens karaktärer och egenskaper. Vissa är snabba, eleganta och svårkontrollerade. Andra är långsamma, tunga och granulerande. Tillsammans med vattnet skapar de dramatisk lugn och skönhet. Som konstnär är utmaningen alltid att veta när man ska kontrollera och när man ska låta saker bara ske. Att alltid vara lyhörd till det som händer.


Om ni vill inspireras i ert kreativa skapande och utveckling är ni välkomna till Ateljé Ekberga. Vi arbetar med att hitta nya perspektiv, tillvägagångs-sätt och metoder genom det konstnärliga arbetet. Vi har möjlighet att skräddarsy en utbildning för dig och din organisation som möter era specifika behov.


Ateljé Ekberga är beläget i hjärtat av natursköna Österlen nära till upplevelser, små caféer, restauranger och trevliga boende.

Välkomna!

KONTAKTA OSS

 
 
 
 

KONSTUTSTÄLLNINGAR 2019

KONSTRUNDAN  19 - 28 april

SOMMARUTSTÄLLNING 13 juli - 4 aug

 

ÖPPETTIDER 2019

Öppet vid ovan utställningar vardagar 13-17 och helgdagar 10-18.

BESÖKSADRESS

Axel-Nils Strädde 2

Södra Mellby (nära Kivik)

+46 708 77 54 62

info@ekberga.se

 

Dela gärna

Copyright © 2019, All Rights Reserved