Presentkort
Akvarellkurser och konstutställningar på Österlen

En konstkurs på Ateljé Ekberga är den perfekta gåvan till nära och kära som vill ha en kreativ och lärande upplevelse i en mysig miljö. Ett minne för livet!

 

Kanske vill ni tillsammans gå en konstkurs, eller göra en kombinerad vistelse där ni utövar era olika intressen på dagen och sedan möts upp på kvällen. Förutom konst har Österlen en mängd spännande upplevelser att erbjuda. Allt från utomhusaktiviteter så som cykling, fiske, golf, natursköna vandringar till olika intressanta sevärdheter och matupplevelser. Eller, varför inte bara ta det lugnt och skönt med en god bok.

 

Välj mellan två dagars eller fyra dagars kurser. I priset ingår handledning av konstnär Ylva Molitor-Gärdsell, eget bord i rymlig lokal, förmiddagsfika, vegetarisk restaurang lunch på Ekberga samt eftermiddagsfika med hembakat. Det finns tillgång till kaffe, te och frukt under hela dagen. Ateljén är öppen mellan kl 8 och kl 22 vilket gör att man också har möjlighet att stanna kvar och måla efter kursdagens slut.

 

Pris för två dagars kurs är 3200 SEK och för fyra dagars kurs 5400 SEK.

 

Ateljé Ekberga är beläget i hjärtat av natursköna Österlen nära till upplevelser, små caféer, restauranger och trevliga boende. Välkomna!

KONTAKTA OSS FÖR PRESENTKORT