UTSTÄLLNINGAR
länk går till startsidan Hem

SOMMAR UTSTÄLLNING

akvarell från Österlen i Skåne

 

Ylva Molitor-Gärdsell

akvarell, blandteknik & gouache

 

 

13 juli - 4 augusti 2019


Vernissage 13/7

 

 

Öppet 11 - 17

Välkommen hem till mig under Sommarutställningen på Österlen då jag öppnar upp min stora ateljé för nära och långväga besökare. Ekberga är en unik fyrlängad skånegård som du finner i den lilla byn Södra Mellby nära Kivik.

Det ska bli väldigt spännande att visa er all konst som har flödat fram under det gångna året. Efter ett mycket intensivt 2018 med ett tiotal utställningar runt om i Skandinavien, arbetar jag nu fram en utställning som förhoppningsvis både inspirerar och stimulerar till samtal.

 

Det är med konsten som jag vill förmedla mina känslor och upplevelser genom färgerna och ljuset. Växternas organiska former och landskapens linjer binder samman allt till bilder. Siluetter av människor och djur smyger sig in. I min bildvärld har det också flugit in fåglar och hoppat in grodor. Där handlar det om rörelse och kommunikation. Dessa bilder speglar min värld och det jag vill ge till dig som betraktare. Min önskan är att få bjuda in dig i måleriet, få dig att upptäcka och drömma.

akvarellkonstnär Ylva Molitor-Gärdsell, Ateljé Ekberga Österlen

Sommarutställningen startar lördag 13:e juli och fortsätter i tre veckor t.o.m. den 4.e augusti. Öppet varje dag mellan kl 11 - 17.

 

Välkommen!

KONSTUTSTÄLLNINGAR 2019

KONSTRUNDAN  19 - 28 april

SOMMARUTSTÄLLNING 13 juli - 4 aug

 

ÖPPETTIDER 2019

Öppet vid ovan utställningar 11-17

BESÖKSADRESS

Axel-Nils Strädde 2

Södra Mellby (nära Kivik)

+46 708 77 54 62

info@ekberga.se

 

Dela gärna

Copyright © 2019, All Rights Reserved