UTSTÄLLNINGAR
länk går till startsidan Hem

Konstrundan 2019

 

Ylva Molitor-Gärdsell

akvarell, blandteknik & gouache

 

 

19 - 28 april 2019

 

 

Vernissage långfredag!

 

 

Öppet

Helgdagar 10-18

Vardagar 13-17

 

Välkommen hem till mig under konstrundan på Österlen då jag öppnar upp min stora ateljé för nära och långväga besökare. Ekberga är en unik fyrlängad skånegård som du finner i den lilla byn Södra Mellby nära Kivik.

Det ska bli väldigt spännande att visa er all konst som har flödat fram under det gångna året. Efter ett mycket intensivt 2018 med ett tiotal utställningar runt om i Skandinavien, arbetar jag nu fram en utställning som förhoppningsvis både inspirerar och stimulerar till samtal.

 

Det är med konsten som jag vill förmedla mina känslor och upplevelser genom färgerna och ljuset. Växternas organiska former och landskapens linjer binder samman allt till bilder. Siluetter av människor och djur smyger sig in. I min bildvärld har det också flugit in fåglar och hoppat in grodor. Där handlar det om rörelse och kommunikation. Dessa bilder speglar min värld och det jag vill ge till dig som betraktare. Min önskan är att få bjuda in dig i måleriet, få dig att upptäcka och drömma.

Konstrundan är en speciell företeelse på Österlen där vi, betraktare och konstnärer, får möjlighet att träffas under avslappnade former, uppleva och diskutera konst. För mig ger det mycket att få ta del av betraktarens upplevelser av konsten.

 

I år kommer jag att visa två utställningar under samma tak (total yta på 220 kvm).

Akvarellutställningen som visas i stallet och logen, fokuserar på organiska former och finurliga djur. Allt från drömlandskap till imaginära fåglar och lite busiga grodor. Den andra delen av utställningen som visas på loftet, kallas för Crypto Art by the Mother of Cypherpunk Fantasies, där jag, tillsammans med min son Carl, visar målningar i gouache på vindpapp. Varje målning har en liten berättelse från crypto och blockchain världen. Jag målar och Carl berättar.

 

Vi startar konstrundan med en vernissage under långfredagen och fortsätter sedan med utställningen t.o.m söndagen 28:e april.


Öppettider

Helgdagar 10.00 och 18.00.

Veckodagar 13.00 och 17.00.

 

Välkommen!

KONSTUTSTÄLLNINGAR 2019

KONSTRUNDAN  19 - 28 april

SOMMARUTSTÄLLNING 13 juli - 4 aug

 

ÖPPETTIDER 2019

Öppet vid ovan utställningar vardagar 13-17 och helgdagar 10-18.

BESÖKSADRESS

Axel-Nils Strädde 2

Södra Mellby (nära Kivik)

+46 708 77 54 62

info@ekberga.se

 

Dela gärna

Copyright © 2019, All Rights Reserved