UTSTÄLLNINGAR

Konstrundan Österlen 2018

akvarell av konstnär Ylva Molitor-Gärdsell, Österlen

Ylva Molitor-Gärdsell

akvarell & gouache

 

 

30 mars - 8 april 2018

vernissage långfredag

 

 

ÖPPETTIDER

långfredag 10-18

påskafton 10-18

påskdagen 10-18

annandagen 10-18

tis - fre 3-6 april 13-17

lör 7 april 10-18

sön 8 april 10-18

Välkommen hem till mig under påsken då jag öppnar upp min ateljé för besökare. Det ska bli väldigt roligt att visa er all konst som har flödat fram under det gågna året. Som konstnär är jag väldigt aktiv under den mörka perioden av året då det finns få lockelser, förutom att måla då färgen flödar! Jag är en 'periodare' dvs. målar intensivt under vissa intervaller, och under flera månader målar jag knappt något alls. Konstrundan är bra eftersom jag har ett mål att jobba för, ett startskott för det kommande konstnärsåret!

 

Konstrundan är också en speciell företelse på Österlen där vi, betraktare och konstnärer, får möjlighet att träffas under avslappnade former, uppleva och diskutera konst. För mig ger det mycket att få ta del av betraktarens upplevelser av konsten. I år kommer jag att visa två utställningar under samma tak. Akvarellutställningen som visas i stallet och logen, fokuserar på organiska former och finurliga djur. Allt från drömlandskap till imaginära fåglar och groder. Den andra delen av utställningen som visas på loftet kallas för Crypto Art by the Mother of Cypherpunk Fantasies där jag, tillsammans med min son Carl visar målningar i gouache på vindpapp. Varje målning har en liten berättelse från crypto och blockchain världen. Jag målar och Carl berättar.

 

Vi startar konstrundan med en vernissage under långfredagen och fortsätter sedan med utställningen till och med söndagen 8:e april. Under påskdagarna dvs långfredag till annandagen har jag öppet varje dag mellan kl 10.00 och kl 18.00. Veckodagarna 13.00 till 17.00 och sista helgen 10.00 till 18.00.

 

Varmt välkommen!

 

Ylva