KONSTUTSTÄLLNING

KONSTRUNDAN

ÖSTERLEN 2020

akvarell från Österlen i Skåne

 

Ylva Molitor-Gärdsell

akvarell, blandteknik & gouache

 

 

10 - 19 april 2020


Vernissage 10 april

 

 


Välkommen hem till mig under Konstrundan på Österlen då jag öppnar upp min stora ateljé för nära och långväga besökare. Ekberga är en unik fyrlängad skånegård som du finner i den lilla byn Södra Mellby nära Kivik.

Det ska bli väldigt spännande att visa er all konst som har flödat fram under det gångna året. Efter ett mycket intensivt år med utställningar runt om i Skandinavien, arbetar jag nu fram en utställning som förhoppningsvis både inspirerar och stimulerar till samtal.

Det är med konsten som jag vill förmedla mina känslor och upplevelser genom färgerna och ljuset. Växternas organiska former och landskapens linjer binder samman allt till bilder. Siluetter av människor och djur smyger sig in. I min bildvärld har det också flugit in fåglar och hoppat in grodor. Där hanldar det om rörelse och kommunikation. Dessa bilder speglar min värld och det jag vill ge till dig som betraktare. Min önskan är att få bjuda in dig i måleriet, få dig att upptäcka och drömma.

Akvarellutställningen som visas i stallet och logen, fokuserar på organiska former och finurliga djur. Allt från drömlandskap till imaginära fåglar och lite busiga grodor. Den andra delen av utställningen som visas på loftet, kallas för Crypto Art by the Mother of Cypherpunk Fantasies, där jag visar målningar i gouache på vindpapp. Varje målning har en liten berättelse från crypto och blockchain världen.

Vi startar konstrundan med en vernissage under långfredagen och fortsätter sedan med utställningen till och med söndagen 19:e april. Under påskdagarna dvs långfredag till annandagen har jag öppet varje dag mellan kl 10.00 och kl 18.00. Veckodagarna 13.00 till 17.00 och sista helgen 10.00 till 18.00.

Välkommen!

Konstrundan Kivik
Konstrundan Österlen
Konstrunda Skåne

KONSTUTSTÄLLNINGAR 2020

KONSTRUNDAN  10 - 19 april

SOMMARUTSTÄLLNING 11 juli - 2 aug

 

ÖPPETTIDER 2020

Vardagar 13-17

Helgdagar 10-18

BESÖKSADRESS

Axel-Nils Strädde 2

277 35 Kivik

+46 708 77 54 62

info@ekberga.se

Copyright © 2019, All Rights Reserved